ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ 2023

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ  2023
The PERSEYS ATHINAIOS Public Good FOUNDATION 2005 - 2023 : Projects and Services offered GRATIS to the Society, as an Honoured Guest

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ : ΧΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ....

 Ο Θοδωρος θα παραμενει Φιλος στο Διηνεκες. Αν δεις την ζωη μετα το Τελος του Ταξιδιου, οταν εχεις πλεον φθασει στην Ιθακη, θα διαπιστωσεις πως αυτο που αξιζε στο ταξιδι, αυτο που εχει σημασια στην ζωη, ειναι οι Αληθειες που ειδες, οι Αξιες που υπερασπιστηκες, αυτο που πιστεψες, το φως που ειδες. Και ακομα ο Τηλεμαχος που αφησες πισω σου να ακουει την φωνη σου να τον οδηγει στο δικο του ταξιδι.

Ο Θοδωρος φιλος αληθινος με τα ονοματα μας να συναντιωνται στις Βιβλιογραφιες , στα Αρθρα και στις Δημοσιευσεις. Αμοιβαια Εκτιμηση.

Οταν το Καραβι φθασει στην Ιθακη αυτο που μετραει ειναι εαν αφοσιωθηκες σε αυτο που πιστεψες Αληθινο. Κι αυτη η Πιστη ειναι που σε κανει Αληθινο ! 

ΚΑΑ

Απεβίωσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας

apeviose-o-proin-voyleytis-toy-pasok-theodoros-katsanevas-561356581

Όπως είχε γράψει ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό στο Facabook, είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου. «Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο Κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947 και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Warwick της Βρετανίας λαμβάνοντας Μ.Α. στις Εργασιακές Σχέσεις και στο London School of Economics λαμβάνοντας διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομική της Εργασίας.