ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ 2023

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ  2023
The PERSEYS ATHINAIOS Public Good FOUNDATION 2005 - 2023 : Projects and Services offered GRATIS to the Society, as an Honoured Guest

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

29 Οκτωβριου 2011 : Παλι στη Λερο για "συνεχεια"....

Η "συνέργεια" για Δημιουργία προυποθετει οχι απλα την ολοκληρωση μιας Πραξης, αλλα την αναπτυξη δεσμου αναμεσα στους Ανθρωπους. Ετσι, μετα την "εκτελεση της Αποστολης"  στις 23 Σεπτεμβριου 2011  Το Ιδρυμα ξαναπηγε στη Λερο. Η συσφιξη σχεσεων συνεργειας χρειαζεται προσωπικη επαφη.

Η Λερος, αν την αγαπησεις περπατιεται. Αγια Μαρινα, Πλατανος, Καστρο με την Παναγια του, Πατελι και παλι Αγια Μαρινα......  Η σχέσεις Δημιουργίας είναι σχέσεις Αγάπης, με το Νησι, με τους Ανθρωπους του..



Αγια Μαρινα : και απο πανω το Καστρο με την Παναγιά


Αν Αγαπας την Ελλαδα... Πετας. γίνεσαι και εσυ αερικο, να πεταξεις στο γαλαζιο του Ουρανου και στο Μπλε της Θαλασσας. Απο το Καστρο φαινεται η Αγια Μαρινα σαν ζωγραφια του Θεου.

                           

Η Παναγιά του Κάστρου








Το Οδοιπορικό της Επιστροφής προς την Πολη...



Απο το προαύλιο του Σχολειου, αφηνουμε την ψυχη μας να "σκηνοθετήσει" Ελλαδα. Κι η Παναγια στεκει εκει ψηλα αγκαλια με την Σημαια Που ανεμιζει.







Με μια γρηγορη Ματια, επιτρεψαμε στον ευατο μας να χαρει που βαλαμε ενα μικρο χαλικακι στην Ελλαδα μας . βλεποντας τις Καινουργιες Εδρες στις αιθουσες.



Μιά Ελλάδα που θα μενει ΘΕΑ, μια Λερο Που θα ειναι παντα ενα Νησι της Θεας Αρτεμιδος