ΜΥΛΟΙ ΑΡΓΟΥΣ

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 : Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ : η Σημαια Κυματιζει στην Ακροπολη

Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΟΜΩΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΗΣ.

 "Πατριδα" : ειναι μια οντοτητα υποστασης Ψυχης, προσδιοριζομενη απο αξιες και εννοιες. Αυτη την οντοτητα διδασκομεθα αφενος για να αναπτυξουμε την ικανοτητα να την αντιλαμβανομεθα νοητικα, μια και ειναι περα απο τις πεντε ζωικες αισθησεις, και εν συνεχεια αφου καταλαβουμε και μυηθουμε σε αυτη την οντοτητα και την αξια της, τοτε θα ξερουμε τι εχουμε, τι μας κληρονομηθηκε και τι αξιζει να υπερασπισθουμε, αφου αν το χασουμε ειμαστε "ζωντανοι νεκροι". Αυτη η βαθεια μυηση σε κανει ηρωα, δηλ σε ανεβαζει πανω απο τα ευτελη τα ανθρωπινα και τα καθημερινα και σε οδηγει στο "Ελευθερια η Θανατος" και στην αντισταση μεχρις εσχατων.
(*): Η Εικονα ειναι απο το δικτυο καμερων τοπιου του Ιδρυματος Ελληνισμου και του Επιμενουμε Ελλαδα. Η συνδεση ειναι ζωντανη Live Stream, και εκπεμπεται σε 24ωρη βαση