ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ 2023

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ  2023
The PERSEYS ATHINAIOS Public Good FOUNDATION 2005 - 2023 : Projects and Services offered GRATIS to the Society, as an Honoured Guest

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕΙΟ




  9/4/2019 
 ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕΙΟ
 Το Κοινωφελές 'Ίδρυμα Περσεύς Αθηναίος (Αρ. Μ Υπουργείου Πολιτισμού 412) http//perseys-athinaios-foundation.blogspot.com¨    δια της Αντιπροέδρου του κ Κωνσταντίνας  Μανώλη παρέστη στην αφιερωμένη στο Νίκο Καλογερόπουλο βραδιά της Κυριακής 7 Απριλίου στο Ίδρυμα που ο Φιλόσοφος Νίκος Καλογερόπουλος σύστησε για χάρη των Κορινθίων .  
Σήμερα το Πρωί της Δευτέρας το Κοινωφελές Ίδρυμα Περσεύς Αθηναίος, το οποίο μεταξύ των σκοπών του έχει και τον εμπλουτισμό βιβλιοθηκών ανά την Ελλάδα,  επεσκέφθη το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, και δώρισε ένα αριθμό βιβλίων για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του.                                                                                                                                                        
Τα βιβλία παρέλαβε απο την Αντιπρόεδρο  Ιδρύματος  Περσεύς Αθηναίος  κ. Μανώλη, η Πρόεδρος του Ιδρύματος Νίκος Καλογερόπουλος κ Μαρία Χρισταρα. 
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν δυνατότητες συνέργειας των δυο Ιδρυμάτων οι οποίες και θα εξετασθούν στο άμεσο μέλλον. Και τα δυο Ιδρύματα έχουν σκοπό την διάδοση του Πολιτισμού .