ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ 2023

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ  2023
The PERSEYS ATHINAIOS Public Good FOUNDATION 2005 - 2023 : Projects and Services offered GRATIS to the Society, as an Honoured Guest

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ : ΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΑΣ : ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Σήμερα Σαββατο 4 Μαρτίου, μεταφέρθηκε επειγοντως απο την Σκόπελο, στο Νοσοκομειο του Βολου, υστερα απο ατυχημα, νεαρο Παλικαρι της "Ευρυτερης Οικογενειας" του Κοινωφελους Ιδρυματος Περσευς Αθηναιος.
--Θέλουμε να αναγνωρισουμε στον Γιατρο του Νοσοκομειου Βολου Γιωργο Μουλα, το αμεσο ενδιαφερον του, και την ακαριαια μεταβαση του στο Νοσοκομειο -Σαββατο Απογευμα- ωστε με την μεγαλη εμπειρια του να βεβαιωθει οτι το ατυχημα θα εχει αψογη ιατρικη φροντιδα και αντιμετωπιση. 
--Ο Ιατρος Γιωργος Μουλας τιμησε τον Ορκο του στον Ιπποκρατη, και το Κοινωφελες Ιδρυμα Περσευς Αθηναιος, το αναγνωριζει Δημοσια: και το επιστημονικο του ενδιαφερον, και την αμεση μεταβαση του στο Νοσοκομειο, και την Ανθρωπια του.

Η Ελλαδα εχει εκτος απο τον ηλιο και την θαλασσα και ενα ισχυροτατο επιστημονικο δυναμικο, που δημιουργει και επιτυγχανει μεσα σε αντιξοες και -παρα πολλες φορες- εχθρικες συνθηκες. Για αυτο οφειλεται και αναγνωριση σε προσωπικοτητες που τιμουν το λειτουργημα τους, και εκφραση ευχαριστιων. 

Για το Κοινωφελες Ιδρυμα Περσευς Αθηναιος
Ο Γενικος Γραμματεας
Καθ. Σπυριδων Κολαιτης