ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ 2023

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ  2023
The PERSEYS ATHINAIOS Public Good FOUNDATION 2005 - 2023 : Projects and Services offered GRATIS to the Society, as an Honoured Guest

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ

Το Παραμυθι ειναι ενα σπουδαιο στοιχειο δυναμικης διαμορφωσης της Προσωπικοτητας των Ανθρωπων. Στη συγγρουση αναμεσα στον Οντολογικο Πολιτισμο του Ελληνισμου και στον Υπαρξισμο των προκαθορισμενων συμπεριφορων, το παραμυθι εντασσεται και αυτο στην μυηση στον Ελευθερο Ανθρωπο η στην διαμορφωση κωδικοποιημενων συμπεριφορων υπαρξης αλλα οχι υποστασης.

Τα κινουμενα σχεδια της Warner Brothers και του Ντισνευ, ηταν ενα πολυ επαναστατιικο στοιχειο μεσα στον κοσμο των προκαθορισμενων στεροτυπων συμπεριφορων που προσεφερε διδαγματα και προβληματισμο στα παιδια του Δυτικου Κοσμου.

Ο Αισωπος ηταν ο μεγαλος Πατερας του Παραμυθιου καθως ο ΜΥΘΟΣ διδασκει εννοιες και αξιες και Μυει στην Φιλοσοφια, απευθυνομενος σε μικρους και μεγαλους, προσφεροντας φως.

Οι Εκδοσεις Ελληνικος Πολιτισμος πραγματοποιουν ενα σημαντικο Εργο. με τα παραμυθια τους προσφερουν γνωση και προετοιμαζουν και καλουν τα παιδια για συμμετοχη στην Δημιουργια κιαι στο Κοινωνικο γιγνεσθε.
Ενα σημαντικο Εργο προσφορας στον Ανθρωπο του "εισθε" και οχι του "εικονικου κενου"....

Η Τελευταια εκδοση " Ο Χαμενος Θησαυρος" δικαιωνει αυτη την αξια