ΜΥΛΟΙ ΑΡΓΟΥΣ

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΩΣ ΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ


Η Ψηφιοποίηση έχει Σκοπό τον εντοπισμό, διάσωση, διάδοση, και διάχυση του Πνευματικού και Πολιτιστικού Πλούτου της Ελλάδος, του Ελληνικού Πολιτισμού,  στην Ανθρωπότητα.

Η Ψηφιοποίηση είναι και μεταξύ των Σκοπών  του Κοινωφελούς Ιδρύματος Περσεύς Αθηναιος, του οποίου ο Εμπνευστής ως Κριτικός Θεάτρου και Τέχνης, μύησε Ελληνες και "ξένους" στο Ελληνικό Πνεύμα, στο Θέατρο και στην Αρχαία Τραγωδία και Κωμωδία.

Ο Πλούτος ενός Πολιτισμού και το τι έχουμε να διδαχθούμε από αυτόν τον Πολιτισμό είναι τόσο απέραντα, που όσο και να είναι το "έργο", και όσοι και να είναι οι φορείς που υπηρετούν την γνώση άλλα και την παράγωγη-δημιουργία καινούργιας γνώσης, δεν υπάρχει όριο, καθώς το άυλο αγαθό είναι χωρίς ποσοτικά-αριθμητικά όρια στην πορεία του ανθρώπου προς το Φως. 

ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ : ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΣΕΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥ

Στις πρωτη σειρα (Δ4 του Ηρωδείου) Οι Κριτικοι Θεατρου :  ακρο αριστερα Ο  Αλκιβιαδης Μαργαριτης, με την συζυγό του Λιλη, άκρο δεξια Ο Περσεας Αθηναιος (1914-2006)

Οι Φωτογραφίες είναι  πνευματική Ιδιοκτησία (C) του Ιδρύματος και ΔΕΝ αναδημοσιεύονται 

Η Ελλάδα από την μια άκρη στην άλλη, σε όλο της το κορμί είναι γεμάτη Θέατρα, που ως άλλα Πανεπιστήμια μπορούν να διδάξουν Πολιτισμό και να μυήσουν σε αυτόν την Διεθνή Κοινωνία.