ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ 2023

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ  2023
The PERSEYS ATHINAIOS Public Good FOUNDATION 2005 - 2023 : Projects and Services offered GRATIS to the Society, as an Honoured Guest

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΟΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ


Με την επιπονη αλλα ευψυχη εργασια της 9ης Απριλιου (χθες) το σημερινο πρωινο ολα ηταν ετοιμα για την υπογραφη των συμβασεων για τις 4 Αρχαιολογους που θα ενταχθουν στο Εργο της Μαγνησιας. Ενα ομορφο πρωινο που το Ιδρυμα "ανοιγει την αγκαλια του" σε νεους ανθρωπους για να εργασθουν στο γνωστικο τους αντικειμενο στην Ελλαδα και για την Ελλαδα.

Κατα την διαρκεια του Πρωινου της 10 Απριλιου 2013, η ομαδα επικεντρωθηκε στην επιλογη εκεινων που θα κληθουν αυριο 11 Απριλιου να υπογραψουν συμβασεις για το Εργο της Λαρισσας ενω για σημερα το απογευμα προγραμματισθηκε η υπογραφη των συμβασεων για το εργο της Μαγνησιας.


Οι οριστικες συμβασεις υπογραφονται  σε κτηριο του Υπουργειου Πολιτισμου απο τον Προεδρο του Ιδρύματος, με την παρουσια του Γενικου Γραμματεα του Ιδρυματος Ελληνισμου, παρουσια και υπαλληλων του Υπουργειου Πολιτισμου.
Θελουμε να τιμησουμε τα παιδια και να τα κανουμε να νοιωσουν αυτο που τους αξιζει, την πραγματικη "επισημοτητα" της προσληψης τους.

"Διαβαστε πρωτα τι υπογραφετε και μετα μονον εφοσον το θελετε,  υπογραψτε" ειπε ο Καθ. Αθηναιος στην νεες Αρχαιολογους, και εκεινες ...αρχισαν να διαβαζουν, να μελετουν......


Να μια νεα εμπειρια στα νεα παιδια, στις νεες επιστημονες "διαβαζετε τι υπογραφετε".

Αι αρχαιολόγοι ερωτούν και το Ιδρυμα απαντα

Ειναι χαρα να βλεπει κανεις νεους επιστημονες να μελετουν την συμβαση με υπευθυνοτητα.
Το Ιδρυμα κινειται με γνωμονα αυτο που πιστευει ως αποστολη -Μακρο Αποστολη- της Πολιτειας : να στηριζει τους ανθρωπους στην πραγματωση της υποστασης τους.
Ειναι η προσεγγιση που βγαζει το καλο που εχει ο αλλος μεσα του.






Η Σιγουρια (ανω) και η Χαρα (κατω) στα προσωπα των νεων παιδιων, των νεων επισημονων, ειναι για εμας δικαιωση. Αυτη ειναι η Αποστολη μας. Να ειμαστε "αερας στα πανια τους".

Η Ευτυχισμένη Στιγμή μιας αρχής